Välkommen till Trasthagen!

I hjärtat av Sunnersta, med goda bussförbindelser och i direkt anslutning till naturen ligger Trasthagens förskola.

Förskolan öppnade i augusti 2016 och har fyra avdelningar fördelat på två våningar. Förskolan har ett eget tillagningskök där maten tillagas av vårt duktiga måltidsbiträde från Måltidsservice.

Bygg    Ljus och ljud

Våra lokaler är ljusa och stora med miljöer och material som är väl anpassade för varje barngrupp. Vi har även skapat flera gemensamma mötesplatser för barnen och bland annat har vi ett bibliotek och ett torg med material som kompletterar avdelningarna. Vår utemiljö består av en skogsdel och en planerad innergård vilket skapar goda förutsättningar för flera parallella aktiviteter och gott om plats för lek och rörelse.

Varmt välkomna till Trasthagens förskola!

22 juni 2017